Centre per a la dona i l’infant

Consulta els nostres artícles i vídeos

Mostrant un article
27 de Novembre de 2015

Com viure l’embaràs d’una manera feliç

Estar embarassada és una de les experiències més meravelloses que pot viure una dona. És una etapa plena d’expectatives, il•lusions i molta alegria, encara que també és freqüent que apareguin alguns dubtes i temors. A continuació, us donem diversos consells perquè la gaudiu i la visqueu d’una manera, intensa, plena i satisfactòria.

Com viure l’embaràs d’una manera feliç

En la mesura del possible, és molt important que trieu l’equip de professionals que millor sintonitzi amb la vostra forma d’entendre l’embaràs.

Tracteu de gaudir al màxim del vostre nou estat i intenteu minimitzar les seves molèsties seguint els consells de salut que us proporcionaran aquests professionals.

És recomanable que assistiu amb la vostra parella a algun curs d’educació maternal impartit per professionals de la sanitat. Els consells i les indicacions de les llevadores i de les fisioterapeutes especialitzades en uroginecología us resultaran de gran ajuda.

A més d’estar millor preparats para quan neixi el vostre fill, també trobareu altres parelles que viuen la vostra mateixa situació. Compartir aquests moments enriqueix i permet gaudir més de l’experiència.

Comprovareu que hi ha moltes opcions de part. Reflexioneu sobre quin seria la ideal per a vosaltres i comenteu-ho amb la vostra llevadora i ginecòleg. Ells sabran explicar-vos quins són les possibilitats reals de materialitzar la preferida per vosaltres.

Per afrontar amb serenitat qualsevol escenari, no us tanqueu en banda i tingueu sempre la ment oberta a qualsevol opció. Arribat el cas, això us permetrà triar el més adequat segons el moment i no us quedareu amb la sensació de no haver vist satisfetes les vostres expectatives.

LLEVADONAS