Centre per a la dona i l’infant

Què és Llevadonas

La nostra filosofia

Llevadonas ofereix atenció personalitzada

La Preparació al Part i la Recuperació Postpart que duem a terme respon a una consideració de l’embaràs i del puerperi com períodes vitals per a la salut i el desenvolupament del nou ésser, per a la vinculació entre aquest i els seus progenitors i, finalment, per a la salut i el desenvolupament personal tant de la mare com del pare.

Volem que visqueu l’embaràs i el puerperi com el que són: processos naturals que poden ser viscuts de mil maneres diferents, però totes elles satisfactòries i saludables.

Conscients que en l’actualitat hi ha molta informació, volem servir-vos de guia i servir de suport informatiu de l’equip mèdic i assistencial que us acompanyarà durant el procés de ser pares.

Els objectius

L’embaràs és un període vital per a la salut de la dona

Els cursos de Preparació al Part i Recuperació Postpart, així com la resta d’activitats que trobareu a LLEVADONAS, són elaborats i impartits per un equip multidisciplinar de professionals de la salut altament qualificat i amb gran experiència, capaç d’oferir-vos informació i formació de qualitat, així com de garantir-vos una assistència continuada durant tot el procés del prepart i el postpart.

Les nostres instal.lacions

La sala d’espera de Llevadonas

Situat al carrer de la Independència, 371 de Barcelona, al costat de l’Hospital de Sant Pau, molt a prop de la Sagrada Família, el Centre de Preparació al Part i Recuperació Postpart LLEVADONAS ofereix un entorn càlid i familiar perquè els futurs pares segueixin les classes i les activitats en un ambient de benestar i confort.

El nostre centre disposa de sales i espais grans, moderns i còmodes. Unes instal·lacions dissenyades i pensades per fer el que més ens agrada i millor sabem fer: acompanyar i ajudar a les parelles en els moments previs i posteriors al naixement del seu nadó.

L´equip de professionals

Llevadonas cuida a les mamàs i futures mamàs

Integrat per llevadores amb una dilatada experiència en l’assistència al part, fisioterapeutes especialitzades en uroginecologia, infermeres de materno-infantil i assessores de lactància, l’equip de professionals de Llevadonas ofereix rigor i calidesa, veterania i joventut, coneixement i proximitat. Compromeses amb la qualitat, la formació continuada és una prioritat per a totes elles. Això ens permet situar-nos a l’avantguarda en continguts i procediments en el nostre camp d’actuació. Per reforçar aquesta aposta, comptem amb la col·laboració i l’assessorament de professionals dels àmbits de la ginecologia, la pediatria, la psicologia i la nutrició.

L´equip de professionals

Ana Castro Larios
Fisioterapeuta

Ana Castro Larios

- Fisioterapeuta

Candice Farcy
Consultora de lactància (IBCLC)

Candice Farcy

- Consultora de lactància (IBCLC)

Mª Fe Estébanez
Llevadora

Mª Fe Estébanez

- Llevadora

Marta Díaz Pujol
Fisioterapeuta

Marta Díaz Pujol

- Fisioterapeuta

Noèlia Sánchez
Fisioterapeuta

Noèlia Sánchez

- Fisioterapeuta

Paula Pérez Rivera
Llevadora

Paula Pérez Rivera

- Llevadora

Ruth Avià
Fisioterapeuta

Ruth Avià

- Fisioterapeuta

Sara Sánchez Barrera
Fisioterapeuta

Sara Sánchez Barrera

- Fisioterapeuta