Centre per a la dona i l’infant

Osteopatia

L’Osteopatia es defineix com la ciència i l’art de tractar les disfuncions de mobilitat dels teixits del cos humà que provoquen trastorns i pertorben l’estat de salut de l’organisme.

Horaris
Amb cita prèvia
Preus
1 sessió 65 €

Objectius terapèutics

Osteopatia per a la dona i el lactant

Oferim suport i atenció integral a la dona en l’àmbit de la maternitat en totes les seves fases: salut reproductiva, climateri i sexualitat. També s’inclou la lactància i el període neonatal. Els tractaments no són incompatibles amb el seguiment de la pacient per part de ginecòlegs i obstetres. No comporta cap risc ni per al bebè ni per a l’embarassada, sempre que sigui realitzada per professionals ben formats en la matèria.

Aquest tipus d’Osteopatia s’estén fins al període de la lactància i ajuda a la mare i al nounat en tots els dubtes i problemes que puguin sorgir. La base del tractament és la teràpia manual amb la mare i el nen a partir de la combinació de l’abordatge del part, puerperi i lactància, i de la visió global de la problemàtica que se’ns pot presentar.

Massatge de mobilització articular 

Aquest tipus de tractament manual combina diferents maniobres de massatge amb el moviment passiu.

La mobilització de l’articulació dins dels límits fisiològics permet fer massatges a totes les estructures periarticulares (músculs, tendons, lligaments), la qual cosa contribueix a la millora de la mobilitat i la funció articular.

Està indicat en totes les disfuncions articulars cròniques, posturals, postoperatoris i postraumàutics que vénen acompanyades d’una disminució de la mobilitat articular.

Massatge terapèutic

El massatge terapèutic és un massatge de recuperació funcional de gran eficàcia en l’àmbit de la medicina manual en el qual es combinen tècniques de pressió amb tècniques de drenatge, fent que el múscul contracturat recuperi de forma natural un estat de funcionament adequat. El propòsit d’aquest tractament és restablir la mobilitat funcional, millorar la circulació, reduir o eliminar el dolor i, alhora, proporcionar relaxació i benestar. En definitiva, és apropiat per tractar un ampli grup de patologies musculo-esquelètiques: cervicàlgies, dorsàlgies, lumbàlgies, tendinitis, etc.

Els professionals

 

Gemma Ruiz

Llevadora-osteòpata

 

Gemma Ruiz
Llevadora Osteòpata

Gemma Ruiz

- Llevadora Osteòpata

Horaris
Amb cita prèvia
Preus
1 sessió 65 €