Centre per a la dona i l’infant

Dietista

Al llarg dels anys, la relació entre els conceptes de Nutrició i Salut s’ha anat consolidant fins a confirmar que els estils de vida i hàbits alimentaris són capaços de prevenir i millorar la situació de qualsevol persona.

Horaris
Amb cita prèvia
Preus
1era consulta 55€
Resta de consultes50€

Conscients que l’alimentació juga un paper essencial en tot estat de salut, Llevadonas ofereix un servei dietètic que ajuda i dóna resposta a tota inquietud nutricional. 

Durant l’embaràs

El fet de nodrir-se de la manera més saludable possible, està estretament lligat al creixement embrionari desitjat. Alhora, uns bons hàbits alimentaris, i de vida, permetran que durant la gestació hi hagi tot el suport i aportació nutricional necessari tant per la mare com pel futur nadó.

Els requeriments nutricionals de la dona durant l’embaràs varien setmana a setmana. Així com la funcionalitat del sistema digestiu i la seva capacitat d’assimilació. Per aquesta raó, un seguiment al llarg del creixement embrionari pot ajudar a la mare a gaudir de l’embaràs i sentir-se millor en cadascuna de les seves etapes.

Professional

Maria Gil

Dietètica Natural Integrativa

Osteòpata DO i Fisioterapeuta

Horaris
Amb cita prèvia
Preus
1era consulta 55€
Resta de consultes50€